Διαδικτυακός Ραδιοφωνικός Σταθμός

Διαδικτυακός Ραδιοφωνικός Σταθμός, Διαδικτυακό ραδιόφωνο, Ιντερνετικό ραδιόφωνο, δημιουργία διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού, Web Radio.

Δημιουργία Διαδικτυακού Ραδιοφώνου

Επαγγελματικές λύσεις για ραδιοφωνικούς σταθμούς που εκπέμπουν στα Fm και θέλουν να δημιουργήσουν μια διαδικτυακή πλατφόρμα εκπομπής.

Πακέτα φιλοξενίας για ζωντανή ροή προγράμματος icecast & Shoutcast web radio με ενσωματωμένο Centova Cast Autodj

Διαδικτυακός Ραδιοφωνικός Σταθμός

Δημιουργία Ιστοσελίδας για Web Radio

Δημιουργία ιστοσελίδας για ιντερνετικό ραδιόφωνο με ενσωματωμένο σύστημα (SEO) για την προώθηση της στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης.

Εξοπλισμός Διαδικτυακού Ραδιοφώνου

Επαγγελματικό μικρόφωνο Usb Blue Yeti που συνδέεται σε κονσόλα και απευθείας στον υπολογιστή, Pop Filter και Microphone Shield isolation reflection filter.

Προγράμμα διαδικτυακής εκπομπής, Sam Broadcaster Pro ή το Mixxx.

Δισκοθήκη

Απαραίτητη είναι η μουσική δισκοθήκη σε μορφή mp3 για τους ιντερνετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, τα περισσότερα προγράμματα εκπομπής παίζουν mp3 αν έχετε μουσική από CD υπάρχουν αρκετά προγράμματα που κάνουν μετατροπή.

Ηχομόνωση στούντιο

Μελέτη ακουστικής μέτρησης του χώρου, ηχομόνωση των περιμετρικών τοίχων του δαπέδου και της οροφής, ηχομόνωση της πόρτας και ηχομόνωση εξωτερικών κουφωμάτων.

Ιντερνετικό Ραδιόφωνο


Διαδικτυακός Ραδιοφωνικός Σταθμός Ελλάς Ράδιο

Το παρακάτω διαδικτυακό ραδιόφωνο εκπέμπει από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής 24 ώρες το 24ωρο στην υψηλότερη ποιότητα ήχου στα 320 kbps.

hellasradio - Διαδικτυακός Ραδιοφωνικός Σταθμός Δημιουργία Web Radio Διαδικτυακό ραδιόφωνο

Για να ακούσετε το διαδικτυακό ραδιόφωνο HellasRadio και να συγκρίνετε την ποιότητα ήχου πατήστε HellasRadio

Ιστοσελίδα Διαδικτυακού Ραδιοφώνου

Η ιστοσελίδα του ανοίγει αυτόματα στις διαστάσεις της οθόνης υπολογιστή, laptop, tablet και κινητού, ανεξάρτητα αν αυτό είναι Android, Microsoft η Apple iPhone.

Για την αναμετάδοσης του ήχου από το στούντιο, χρησιμοποιεί ένα πρόσθετο πρόγραμμα το οποίο ονομάζετε Media player html5.

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ελλάς Ράδιο

Ο Player html5 είναι συμβατός με τους browsers Google Chrome, Yandex Chrome, Firefox, EDGE, Safari, Opera, και όλα τα σύγχρονα λειτουργικά συστήματα.

Επίσης λειτουργεί τέλεια σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, laptop, tablet, κινητά τηλέφωνα και διαδικτυακά IP Ραδιόφωνα.


Πρώτη σελίδα Google Αναζήτηση στην Google

Επισκεφθείτε και την σελίδα Μεσιτικά Γραφεία