Μεταφορές Θεσσαλονίκη

Μεταφορές Θεσσαλονίκη, Mετακομίσεις Θεσσαλονίκη, Πυλαία Μεταφορές

Kαλωσήρθατε στην μεταφορική εταιρεία

Απο το 2000 ασχολούμαστε αποκλειστικά με τις μεταφορές και μετακομίσεις από Θεσσαλονίκη σε όλη την Ελλάδα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Γιατί να επιλέξετε την μεταφορική εταιρία Μεταφορες Θεσσαλονίκη

Είμαστε μία σοβαρή εταιρία με μακρόχρονη εμπειρία σε μετακομίσεις στην Θεσσαλονίκη που θα προσέξουμε την οικοσκευή σας σα να είναι η δική μας.

Διαθέτουμε ένα στόλο από σύγχρονα φορτηγά με υδραυλική πλατφόρμα σε διάφορα μεγέθη για μεταφορές πάσης φύσεως αντικειμένων.

Σε εμάς θα βρείτε οικονομικά πακέτα μετακόμισης εντός και εκτός Θεσσαλονίκης.

Κατα την διάρκεια της μετακόμισης φροντίζουμε ώστε όλες οι παραλαβές και παραδόσεις να γίνονται στον χρόνο τους.

Δραστηριοποιούμαστε στις μετακομίσεις και μεταφορές στη Θεσσαλονίκη και στις γύρω περιοχές, όπως:Μεταφορές Θεσσαλονίκη, Mετακομίσεις Θεσσαλονίκη

Κέντρο Θεσσαλονίκης, Καλαμαριά, Τούμπα, Ντεπό, Εύοσμο, Μενεμένη, Αμπελόκηποι, Ωραιόκαστρο, Πανόραμα, Ρετζίκη, Συκιές.

Επίσης από Θεσσαλονίκη προς Καβάλα, Ιωάννινα, Ξανθη, Βέροια, Κομοτηνή, Πτολεμαΐδα, Καρδίτσα, Γιαννιτσά,   Αλεξανδρούπολη, Άρτα, Ωραιόκαστρο, Άρτα, Ορεστιάδα.

Σέρρες, Δράμα, Κιλκίς, Κατερίνη, Κοζάνη, Λάρισα, Βόλο, Κιλκίς, Αθήνα και συχνά σε νησία οπώς Σαμοθράκη, Θάσο, Κρήτη, Ρόδο, Μυτιλήνη, Κώς .

Προσφέρουμε στους πελάτες μας τις πιο αξιόπιστες και επαγγελματικές λύσεις μεταφοράς ή μετακόμισης εντός και εκτός Θεσσαλονίκης.

Υπηρεσίες: Mετακόμιση κατοικίας, μετακόμιση ή μεταφορά γραφείου, πακετάρισμα οικοσκευής, οικονομικές μετακομίσεις φοιτητών, ειδικές προσφορές για στρατιωτικούς αστυνομικούς και δημοσίους υπαλλήλους.

Με έδρα την Θεσσαλονίκη κάνουμε μεταφορές και μετακομίσεις προς οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.

Ανυψωτικά μηχανήματα

Πυλαία Μεταφορές

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας με τα ειδικά ανυψωτικά μηχανήματα θα ανεβάσει την οικοσκευή σας σε όποιον όροφο και να βρίσκεστε το διαμέρισμα σας, με μεγαλή προσοχή και ασφάλεια.

Ενδεικτικά Φορτία που μπορούν να μεταφερθούν με ανυψωτικό μηχανήμα

Καναπέδες, Ντουλάπες, Μπουφέ, Κουζίνες, Πλυντήρια, Πιάνο, ντράμς, ηλιακοί θερμοσίφωνες, μεγάλα συστήματα κλιματισμού και θέρμανσης, Ιατρικά μηχανήματα και Χρηματοκιβώτια.

Διαθέτουμε επίσης διαμορφωμένους αποθηκευτικούς χώρους οικοσκευών και εμπορευμάτων ή εξοπλισμών επιχειρήσεων, για σύντομο διάστημα ή και για μακροχρόνια φύλαξη σε πολύ προσιτές τιμές.